Wikrita

Wikrita

Noen har forlatt oss, noen har kommet til Some cats have left us, others has come to stay

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Wed, January 29, 2014 01:34:27

Pr 2014 har vi mistet Mie, mens Molly og Faith er kastrert og har funnet nye hjem, uten andre katter, da det viste seg at de trivdes best sammen med mennesket sitt alene.

(N) Wikrita's Wit SIA w 67 er hos oss, fremdeles fertil, og hennes datter (N) Wikrita's Willamette SIA w 67 vil snart bli fertil, håper vi. Vår nykomling heter Kaloke Keela SIA n, ei deilig lita brunmasket jente fra Mary Key i Skotland.

Så pr dags dato har vi kun 3 hunnkatter, og skulle gjerne hatt et par til. Men jeg har noen søkere ute og må bare vente og veeeeentee.


Pr 2014 we have lost Furryface Zsa Zsa, while Velvetena Molly and Faith have been neutered and rehomed since they felt better without other cats,and were more comforting with their humans alone.

Our last FW in our FW-line, (N) Wikrita's Wit, showed us last summer that she is not the last, when she gave birth to a FW daughter (N) Wikrita's Willamette, Her father is a chocolatetabbypoint Larhill Wikrita, from Lorna Ryan. The last girl we have, is a deliciuos sealpointed girl, Kaloke Keela,which we got from Mary Key in Scotland before Christmas and who is excactly 1 month younger than Willa. The youngest girls have a lot of fun togheter.

We have only those 3 girls, but should like to have some more, wehave the place for it. We hope that soon or later some more girls will be able to stay with us.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post63

Utstillingsnyheter og litt andre nyheter...

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Sun, June 12, 2011 02:05:54

I helgen 3-5. juni var vi på utstilling i bergen, på hansakatttens utstillingssted på Slettebakken i Bergen, Wit skulle være med på sin aller første, mens Felix hadde allerede lagt bak seg 2 utstillinger.

Wit Ble nominert til panel på søndag, det samme ble Felix, og vi var så stolte!

Vi dro med campingvogn, og følte oss som snegler, som måtte inn i vogna for alt mulig, Vi sov godt, men vogna sto ikke i vater, og det rant væske nedover i vogna når noe ble sølt.

Jeg kommer mer tilbake om utstillinga i morgen eller dagen etter, men i morgen tidlig reiser Wit og jeg til oslo, for å hjlpe en motephotograf til å få til de best mulig bildene av denne moten. Vet ingenting om kleskoleksjonen eller noe, stiller bare opp for å hjelpe ei som trenger litt staffasje til bildene sine, og da ønsket hun en vit siameser Så vi drar tidlig i morgen og bruker nok mesteparten av ettermiddagen i oslo, i et studio. Håper det blir en flott anledning til å presentere hvite siamesere som et vakkert utstillings-avlsdyr, at mange vil de bildene og få øynene opp for hvilken vakker rase dette er

Forteller mer i morgen etter phototsshooten, nå blir det for sent å gjøre noe fornuftig.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post47

Wit igjen

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Sun, March 06, 2011 20:39:25

Huff , denne vinteren er lang og kald og FÆL.

Men Wit vokser og gror, litt etter litt.

Nå er både Mie og Maggie kastrert, og jeg har avsluttet linja.

Dagens bilder av Wit kommer her:

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post46

Velvetena Molly Malone, SIA n 21

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Sat, July 03, 2010 19:37:55

Molly kom til oss i 08, en søt, tøff siameserjente fra England og Sarah Helm. Hun har til nå ikke fått noen kattunger ennå, selv om hun har vært drektig 2 ganger, første gangen endte det med keisersnitt og 2 unger som ikke overlevde - de var kommet ut på overtid. 2. gangen aborterte hun i uke 6-7, og vi venter pr dags dato på ny løpetid.

Hun lar seg ikke pille på nesen av noen, denne damen, og havner av og til i slosskamper med Mie. Hun har tydeligvis ikke tenkt å gi fra seg makta til en sånn jypling som Molly.

Planen for Molly er å lage tabbymaskede barn i første omgang, deretter får vi se om vi klarer det, og legge planer videre når den tid kommer.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post13

Circus Faith

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Fri, May 28, 2010 20:26:39

Etter at vi mistet Glory, skjønte vi fort at vi trengte å få inn en ny brunmasket jente, og etter litt leting, fant vi Faith, som på den tiden het Fiat. Jeg ba oppdretteren hennes om å forandre navnet innen hun skulle regges, noe hun var enig i. Hos oss har Faith fått 2 kull, og er nå på veg med sitt 3. Hun har alltid født store kull, uten vanskeligheter eller problemer.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post3

Furryface Zsa Zsa

Hunnkattene vårePosted by Wivian K Tallachsen Fri, May 28, 2010 20:20:29
Husets sjef: Furryface Zsa Zsa, kom fra England og Suzie/Clive sitt oppdrett i januar 2006. HUn ble raskt sjefen i huset, da Furstens Gloria Vanderbilt ble borte året etter.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post2