Wikrita

Wikrita

Michaela til salgs og er booket

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Wed, November 02, 2011 03:28:02
N) Wikrita's Michaela har passert så vidt 3 mnd, og har fått sin første vaksine, helseattest og chip, og vet sier hun kan flyytte hjemmefra.

Hun er født 1. august, og har hele livet vært en toff og pågående liten jente, som har utfodret alt som har stått i hennes veg.

Hun har god helse, sier vet, og et hjerte som bansker som det skal. Nå kan vi ikke baerteste katter i Norge, og siden hun er helt hvit, burde hun kanskje bli undersøkt slikt, men da vi laget lyder fra 3 ulike kanter da vi skulle se om hun reagerte p lydene, gjorde hun som forventet, vridde hodet, leet på ørene og snudde seg i den retningen hjun hørte lyden fra. Så hun hører, det er klinisk bevist, så langt det er mulig å bevise i Norge.

Michaela kan brukes til både kos, utstilling og avl, og siden det finnes så få oppdrettere av hvite siamesere i Norden, er mitt håp at hun gå flytte til en oppdretter som har lyst til å avle på hvit, og som ikke blander inn osh på de hvite siameserne. Jeg har ingen problem med å fortelle hvorfor jeg syns det blir feil, men velger å ta en slik evt. diskusjon privat.

Pr dags dato tror jeg det det finnes til sammen kanskje 5 fertile FW, i tillegg til Michaela, her i landet. Alle disse 4 av disse 6, har helt rene siames/FW-linjer bakover, i 18-20 generasjoner - foran der igjen finnes en hvit britte,

Men de 2 siste er jeg ikke så sikker på. Men det har heller ingenting med Michaela å gjøre, dert ble framlagt kun for å fortelle hvor få fertile individer med denne fargen det finnes.

Hvor mange fertile FW som finnes i Sverige, vet jeg ikke, heller ikke Danmark.

Men Michalea skal altså selges, helst til et hjem som vil ha et kull eller 2 på henne. Litt bilder fra hennes oppvekst til nå

her 3 uker:

3 mnd:

Ytterligere bilder kan bli tillagt ved etterspørsel. Ta kontakt på ettermiddag /kveld for interesse, ring på 69 50 49 45/ 93 83 54 10eller mail til wivian@wikrita.com

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post56

Michaela, 7 og 8 uker

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Thu, October 06, 2011 15:01:10

Tiden bare raser, allerde er småtten blitt 9 uker, og jeg henger allerede etter på bildefronten. Så da starter vi med bilde fra da hun var 7 uker og går så på bildet som viser 8 uker.

Nå er hun høyt og lavt, men har heldigvis ikke begynt å hoppe opp på skap og gardinstenger , som de voksne kan gjøre, hun går i kassen, spiser og drikker. Og hvesser klørne i klorestokken.

Hun er definitivt klar for å bytte hjem snart.

7 uker:

8 uker:

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post55

Michaela 6 uker

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Tue, September 27, 2011 01:09:33

omtrent midt i september var Michaela 6 uker. Hun er en herlig liten hjerteknuser og søt er vel bare fornavnet.

Noen bilder fra tiden hun var 6 uker.

Og litt overeksponert til sist...

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post53

4 uker

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Tue, August 30, 2011 15:00:25

Tida raser av gårde, og Michaela blir større og tøffere.

Her er et knippe 4 ukers-bilder av den skjønne, lille skapningen:

  • Comments(1)//wivian.wikrita.com/#post51

Michaela, 3 uker

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Mon, August 22, 2011 20:17:20

I dag har (N) Wikrita's Michaela rundet 3 uker, ei lita jente som har lært å forskyne seg i matfatet og har en storesøster som mer enn gjerne konkurrer med henne - om hun får lov.

Her er 3 ukers bilder:

Som tidligere nevnt, hender det at Michaela får konkurranse i matfatet, til tross for at hun er enebarn. Hennes eldre søster vil nemlig også gjerne ha en slurk nå og da.

Her er mamma (N) Wikrita's Werisienna, minsten(N) Wikrita's Michaela og Siennas datter fra i fjor, (N) Wikrita's Wit:

Og så slapper hun av på "Gemstone-vis" etter et godt måltid

Eller gjerne oppå resten av den hvite "firerbanden"

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post50

(N) Wikrita's Michaela, SIA w 67

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Fri, August 19, 2011 18:29:39

Den 1. august fikk Sienna utflod, og det luktet helt grusomt, vet'en tok røntgen og sa at vi skulle se det noen dager an, men i løpet av kvelden satte veene inn, og Sienna fødte 4 unger, 3 jenter og 1 gutt. Den påfølgende uken døde både gutten og 2 av jentene, som alle viste seg å kunne bli hvite, men 1 unge klarte seg, og er nå snart 3 uker. Da ungene kom til verden, var det ingen reaksjon på vasking eller stell av de nyfødte, og i kontakt med veteterinæren skjønte vi at betennelsen hun hadde, antageligvis gjorde at hun ikke ville ha noe av dette illeluktende stoffet i seg, så hun ble satt på antibiotika for noen dager.Men tydeligvis hadde betennlsen gjort større skade enn vi skjønte, så 3 av ungene ikke klarte seg.

Men ei jente kom seg gjennom alt styret og er i dag en liten "bolle" på nesten 300 g.

Nettene rundt fødslen og i ettertid, satt jeg oppe og så på tv på kveldene for å følge med der, og på ungene, og spesielt serien Bones var noe jeg måtte få med meg, siden jeg ikke så forrige gang det gikk. Da den verste sorgen over tapet av de 3 ungene hadde gitt seg, begynte jeg å tenke på navn til ungen, og må bare innrømme at jeg var rimelig fascinert av karakteren Angela (Michaela Conlin) i Bones, så jeg valgte å kalle den minste jenta her Michaela. Karakterens måte å se på livet og døden, fant jeg meg hjemme i. Nå er ikke det et ølnavn, men det er Michael, og en "jentete " utgave av dette navnet måtte jo bare bli Michaela.

Så omsider tør jeg å vise fram Michaela for aller første gang på bloggen min.

Dette er (N)Wikrita's Michaela, SIA w 67 etter (N) Simkan's Felix, SIA n og (N) Wikrita's Werisienne, SIA w 67, født 1.8.11:

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post49

12 uker gammel Wit

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Sun, January 02, 2011 18:08:08

Tiden flyr, og det er et nytt år. Gody nytt år til deg som leser.

I dag er (N) Wikrita's Wit blitt 12 uker, og her er dagferske bilder av henne:

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post45

Wit - 6 uker

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Tue, December 07, 2010 01:27:06

Wit har blitt 6 uker, og jeg har allerede levert stamtavlerekvisisjon, uten helseattest (gulp)...

Men jeg håper at alt er okey med henne, slik at hun kan brukes i avl framover.

Noen bilder: med klor i hodet...

Det skjemmer ganske mye med det kloret i panna, men jeg kan ikke ta det vekk, bare la det gro vekk.

Bildene er heller ikke optimale, når jeg må bruke innebygget blitz, fordi jeg mangler batterier til den eksterne blitzen for tiden. Har klart å bruke opp alle oppladningner til de oppladbare batteriene, nemlig...Og de litiumbatterienen jeg kjøpte i september er brukt opp, har nok ikke vært flink nok til å skru av mellom hver gangs bruk.

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post44
Next »