Wikrita

Wikrita

(N) Wikrita's Michaela, SIA w 67

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Fri, August 19, 2011 18:29:39

Den 1. august fikk Sienna utflod, og det luktet helt grusomt, vet'en tok røntgen og sa at vi skulle se det noen dager an, men i løpet av kvelden satte veene inn, og Sienna fødte 4 unger, 3 jenter og 1 gutt. Den påfølgende uken døde både gutten og 2 av jentene, som alle viste seg å kunne bli hvite, men 1 unge klarte seg, og er nå snart 3 uker. Da ungene kom til verden, var det ingen reaksjon på vasking eller stell av de nyfødte, og i kontakt med veteterinæren skjønte vi at betennelsen hun hadde, antageligvis gjorde at hun ikke ville ha noe av dette illeluktende stoffet i seg, så hun ble satt på antibiotika for noen dager.Men tydeligvis hadde betennlsen gjort større skade enn vi skjønte, så 3 av ungene ikke klarte seg.

Men ei jente kom seg gjennom alt styret og er i dag en liten "bolle" på nesten 300 g.

Nettene rundt fødslen og i ettertid, satt jeg oppe og så på tv på kveldene for å følge med der, og på ungene, og spesielt serien Bones var noe jeg måtte få med meg, siden jeg ikke så forrige gang det gikk. Da den verste sorgen over tapet av de 3 ungene hadde gitt seg, begynte jeg å tenke på navn til ungen, og må bare innrømme at jeg var rimelig fascinert av karakteren Angela (Michaela Conlin) i Bones, så jeg valgte å kalle den minste jenta her Michaela. Karakterens måte å se på livet og døden, fant jeg meg hjemme i. Nå er ikke det et ølnavn, men det er Michael, og en "jentete " utgave av dette navnet måtte jo bare bli Michaela.

Så omsider tør jeg å vise fram Michaela for aller første gang på bloggen min.

Dette er (N)Wikrita's Michaela, SIA w 67 etter (N) Simkan's Felix, SIA n og (N) Wikrita's Werisienne, SIA w 67, født 1.8.11:

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post49