Wikrita

Wikrita

Michaela til salgs og er booket

KattungerPosted by Wivian K Tallachsen Wed, November 02, 2011 03:28:02
N) Wikrita's Michaela har passert så vidt 3 mnd, og har fått sin første vaksine, helseattest og chip, og vet sier hun kan flyytte hjemmefra.

Hun er født 1. august, og har hele livet vært en toff og pågående liten jente, som har utfodret alt som har stått i hennes veg.

Hun har god helse, sier vet, og et hjerte som bansker som det skal. Nå kan vi ikke baerteste katter i Norge, og siden hun er helt hvit, burde hun kanskje bli undersøkt slikt, men da vi laget lyder fra 3 ulike kanter da vi skulle se om hun reagerte p lydene, gjorde hun som forventet, vridde hodet, leet på ørene og snudde seg i den retningen hjun hørte lyden fra. Så hun hører, det er klinisk bevist, så langt det er mulig å bevise i Norge.

Michaela kan brukes til både kos, utstilling og avl, og siden det finnes så få oppdrettere av hvite siamesere i Norden, er mitt håp at hun gå flytte til en oppdretter som har lyst til å avle på hvit, og som ikke blander inn osh på de hvite siameserne. Jeg har ingen problem med å fortelle hvorfor jeg syns det blir feil, men velger å ta en slik evt. diskusjon privat.

Pr dags dato tror jeg det det finnes til sammen kanskje 5 fertile FW, i tillegg til Michaela, her i landet. Alle disse 4 av disse 6, har helt rene siames/FW-linjer bakover, i 18-20 generasjoner - foran der igjen finnes en hvit britte,

Men de 2 siste er jeg ikke så sikker på. Men det har heller ingenting med Michaela å gjøre, dert ble framlagt kun for å fortelle hvor få fertile individer med denne fargen det finnes.

Hvor mange fertile FW som finnes i Sverige, vet jeg ikke, heller ikke Danmark.

Men Michalea skal altså selges, helst til et hjem som vil ha et kull eller 2 på henne. Litt bilder fra hennes oppvekst til nå

her 3 uker:

3 mnd:

Ytterligere bilder kan bli tillagt ved etterspørsel. Ta kontakt på ettermiddag /kveld for interesse, ring på 69 50 49 45/ 93 83 54 10eller mail til wivian@wikrita.com

  • Comments(0)//wivian.wikrita.com/#post56